Medisch Pedicures Zoetermeer

Wij zijn Anita, Ellen, Linda, Muriël en Wilske en onder de naam Medisch Pedicures Zoetermeer werken wij alweer geruime tijd succesvol samen. Het doel van ons als Medisch Pedicures is om in deze samenwerking de beste medische voetzorg te verlenen aan onze klanten in Zoetermeer.

We doen dit door het behandelen en onder controle houden van de risicovoeten. We zijn gespecialiseerd in het screenen van risicovoeten. Hierdoor kan de conditie van de voeten heel goed in de gaten worden gehouden.

U kunt van ons vakkundige adviezen, behandelingen en nazorg verwachten. Wij kunnen voetproblemen opsporen, verhelpen en waar nodig eerste hulp verlenen.

Onze reguliere werkzaamheden bestaan onder andere uit het verwijderen van eelt, likdoorns en het op de juiste wijze knippen en frezen van de nagels.

Bij gecompliceerde klachten overleggen wij zonodig met de podotherapeut.

Specialisaties

We hebben allen onze aantekeningen voor het kunnen behandelen van de diabetes voet en reumatische voet. Daarom zijn we als Medisch Pedicure bevoegd om patiënten te helpen die diabetes of reuma hebben.

Brede kennis en ervaring

Als Medisch Pedicure zijn we breed opgeleid en bezitten wij de uitgebreide vakkennis en ervaring op het gebied van specialistische technieken. Hiermee hebben wij onze behandelmethoden vergroot.

We werken op uitermate doelmatige wijze samen met de andere zorgaanbieders in de regio Zoetermeer. We staan als Medisch Pedicure ingeschreven bij het Kwaliteits Register voor Pedicures (KRP). KRP is het systeem dat is ontwikkeld door ProCERT om de kwaliteit van de bij haar aangesloten pedicures te waarborgen.


Using Format