Muriël de Gunst

Medisch Pedicure

In 2003 heb ik het K.O.C. diploma pedicure behaald. Hierna heb ik mij verder gespecialiseerd en heb in 2011 het diploma Medisch Pedicure met succes behaald. Daarmee ben ik bevoegd om alle zogeheten risicovoeten te behandelen. Deze kunnen o.a. ontstaan zijn ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Als Medisch Pedicure heb ik ook kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie en -reparatie en anti-druk technieken.

Diabetische voet

Ruim 10% van alle diabetisch patiënten heeft complicaties aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie Diabetische Voet ben ik in staat professionele hulp en verzorging te verlenen.

Reumatische voet

Ook dit is een specialisatie van mij. Hierdoor kan ik de juiste adviezen geven over de te gebruiken materialen en hulpmiddelen en zorgen voor drukverlichting bij knobbels.

Om bij te blijven in dit mooie vak volg jaarlijks de bijscholingen en bezoek ik congressen in mijn vakgebied.

Pedicure Praktijk Happy Feet

Muriel de Gunst - Tollensstraat 28 - 2712 EH Zoetermeer
079-31 60 433 - Mobiel: 06 260 16 817

Meer informatie over mijn praktijk is te lezen op mijn website: www.happy-feet.nl Wilt u aanvullende informatie, of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u mij bellen of een e-mail sturen naar: murieldegunst@hetnet.nl


Using Format