Voetzorg bij Diabetici (vervolg...)

Wanneer u bij uw Medisch Pedicure een afspraak heeft gemaakt wordt er eerst een vragenlijst (anamnese) met u doorgenomen. Een anamnese is wat u als klant met betrekking tot de voorgeschiedenis en relevante omstandigheden van uw ziekte of aandoening aan de pedicure kunt vertellen.

Na deze vragen zal uw pedicure samen met u een aantal testen uitvoeren om onder andere uw gevoeligheid in de voeten te testen en om vast te stellen of er temperatuur verschil in uw voeten is.

Hierna zal uw pedicure samen met u een behandelplan opstellen en met u overleggen of alleen de medisch noodzakelijk voetzorg moet worden uitgevoerd of dat er een volledige voetbehandeling gewenst is.

Omdat de voetzorg voor klanten met diabetes recent drastisch is veranderd en deze integraal verzorgd wordt zal u door de pedicure geïnformeerd worden over de kosten en de vergoedingen door de ziektekosten verzekering.

Het is van belang om te weten welk Zorgprofiel bij u is vastgesteld. U kunt op deze website lezen wanneer u wel en wanneer u niet voor vergoeding in aanmerking komt. Uiteraard zijn er afhankelijkheden met uw eventuele aanvullende verzekering.


Using Format